ec-Narrow Casting

De voordelige oplossing voor iedere organisatie

Steeds meer ondernemingen en non-profit organisaties willen hun bezoekers van dienst zijn met informatie die het wachten veraangenamen of ze voorzien van actuele bedrijfsinformatie en informatie met betrekking tot de producten en diensten die ze aanbieden. ec-Narrow Casting is daarvoor een all-in oplossing waarmee organisaties beschikken over prachtig vormgegeven en kwalitatief hoogwaardige Philips beeldschermen en een gebruiksvriendelijk content management systeem waarmee eenvoudig berichten geplaatst kunnen worden.

ec-NARROW CASTING voor iedere organisatie
Zowel qua prijsstelling als techniek bieden we een oplossing die bij alle organisaties past. Want met het content managementsysteem van ec-Narrow Casting kunt u 1 scherm bedienen maar met hetzelfde gemakt stuurt u ook 500 schermen aan. En dat alles vanaf 1 computer.
U hoeft dus niet iedere monitor apart op locatie aan te passen. Met het content managementsysteem van ec-Narrow Casting heeft u een tool in handen waarmee u zelf eenvoudig teksten, afbeeldingen, video’s, live streams, news feeds, etc. kunt plaatsen op de schermen.
Per scherm kunt u een ander beeld tonen, zodat op iedere plek in uw onderneming de gepaste informatie wordt getoond. 

Contentbeheer eenvoudig geregeld
Mocht u zelf geen tijd of zin hebben om de inhoud van de schermen aan te passen dan bieden we een aanvullende service aan waarbij u het ­totale beheer van de schermen uit handen wordt genomen. Zo zorgen we er voor dat uw narrow casting altijd up-to-date is. 

Narrow casting ook voor u binnen handbereik
ec-Narrow Casting maakt professionele narrow casting voor iedere organisatie mogelijk. Daar waar u bij menig andere narrow casting systeem te maken heeft met maandelijks terugkerende kosten voor het gebruik van de content managementsoftware, heeft u bij ec-Narrow Casting te maken met eenmalige aanschafkosten voor uw monitor(en) en het content managementsysteem. U weet vooraf dus precies waar u aan toe bent. Indien gewenst kunnen we u de totale narrow casting oplossing ook aanbieden in een leaseconstructie, eventueel aangevuld met een ­contract voor het beheren van uw narow casting omgeving.

Ook beginnen met narrow casting?
Wanneer u uw bezoekers wilt informeren en een aangenaam verblijf wilt aanbieden, begin dan ook met narrow casting. Wij vertellen u in een persoonlijk gesprek graag meer over de vele mogelijkheden en demonstreren u graag geheel vrijblijvend hoe eenvoudig narrow casting met ec-Narrow Casting is.