De Haere

Samenwerking Seven-Winds & de Haere

Werken met Seven-Winds betekent geen last meer van overbelaste servers

kees-vrijstaand

Kees Smelt
Partner De Haere

Vraagstelling
Door onze groei en samenwerking met andere praktijken, ontstond een situatie waarbij we met diverse locaties, systemen en software werkten die niet met elkaar communiceerden. Dit is een onwenselijke situatie wanneer je veel tijd aan je patiënten wilt geven en de overgebleven tijd zo efficiënt mogelijk wilt inzetten voor administratieve zaken.
Analyse
Door de verschillen in locaties, software en systemen is het centraliseren van de ICT een must, vanwege de ontsluiting van het netwerk verkeer en het hebben van gevoelige patiënt informatie is een datacenter in Nederland benodigd welke de juiste certificeringen heeft. Naast de ontsluiting van het reguliere netwerk verkeer en het ontzorgen van ICT vraagstukken, was er behoefte aan een partij volledige ontzorging kon bieden op gebied van VOIP, Narrowcasting, ICT en wat de toekomst nog meer zal brengen.
Oplossing
Seven-Winds biedt totale ontzorging op ICT vlak, o.a de ontsluiting van de locaties naar het datacenter van Seven-Winds zorgt voor veel gemak en rust, daarnaast hebben ze inmiddels al diverse projecten binnen De Haere gerealiseerd, zowel op hardware- als softwaregebied. Bij alle projecten die ze voor ons hebben uitgevoerd, hebben ze iedere keer weer het vertrouwen dat we ze hebben gegeven waargemaakt. De Haere is mede door de toegevoegde waarde van Seven-Winds inmiddels één van de kwalitatief beste fysio- en ergotherapie praktijken in Nederland.
Meer tijd voor patienten en medewerkers.

Een nieuwe werkplek en medewerker onboarden met 1 druk op de knop is bij Seven-Winds geen probleem.

home-reputable-success-client-image-05

ec-Flex. Een vaste werkplek is niet meer van deze tijd. Werknemers zijn flexibel en werken op momenten, plekken en locaties die hun het beste uitkomt en het meest efficiënt is voor organisaties.

Met ec-Flex wordt IT-beheer overzichtelijk doordat iedere medewerker een persoonlijke, virtuele desktop heeft die in samenspraak ingericht wordt door Seven-Winds. Het beheer van software, applicaties en data wordt centraal uitgevoerd en de data wordt opgeslagen op servers die voldoen aan diverse hoge veiligheidsnormen (NEN 7510, ISO 27001, NICTIZ). Het enige wat nodig is om aan de slag te gaan is een netwerkverbinding. Zo wordt IT-beheer simpel en overzichtelijk.

ec-Narrow Casting voor iedere organisatie. De kwalitatief hoogwaardige beeldschermen hebben genoeg aan een internetaansluiting. Zo kunt u op elke willekeurige plek in uw organisatie de gepaste informatie tonen.

Steeds meer ondernemingen en non-profit organisaties willen hun bezoekers van dienst zijn met informatie die het wachten veraangenamen of ze voorzien van actuele bedrijfsinformatie en informatie met betrekking tot de producten en diensten die ze aanbieden.
narrowcast2
1790
Happy Clients
491
Finished Projects
245
Skilled Experts
1090
Media Posts