Detachering

Detachering

Seven-Winds ICT-detachering

In de dynamische ICT-wereld is er continu behoefte aan specialistische kennis. Heeft u tijdelijke behoefte aan extra capaciteit, specifieke kennis en/of projectmanagement?
Seven-Winds specialisten aan die op diverse niveaus en terreinen van ICT op tijdelijke basis -voor kortere en langere tijd- uw organisatie kunnen versterken.

Het oplossen van technische problemen en het implementeren van nieuwe techniek

Denk hierbij aan vraagstukken die te maken hebben met feilloos draaiende ICT-infrastructuur (netwerken – zowel bedraad als draadloos, servers, storage, software, etc.) als vraagstukken die te maken hebben met implementatie van nieuwe techniek in een bestaande omgeving. De grote kracht van onze specialisten is daarbij dat ze een brede scoop hebben bij de benadering van uw situatie en deze koppelen aan hun specialistische kennis van de verschillende onderdelen. Hierdoor wordt op een holistische wijze uw probleem aangevlogen waardoor een totaaloplossing kan worden gegarandeerd.

Seven-Winds Detachering #1
Seven-Winds Detachering #2

Projectmanagement

ICT-projecten kunnen tijdrovend, specialistisch en veelomvattend zijn en daarmee een inbreuk doen op de ‘normale’ bedrijfsvoering. Om er voor te zorgen dat de impact niet al te groot wordt, heeft Seven-Winds ervaren projectmanagers die er voor zorgen dat ICT-projecten op een efficiënte en effectieve wijze worden gerealiseerd. Planning, controle, beschikbaarheid van kennis en capaciteit en beheersing van de processen zijn daarbij een belangrijke facetten.

Onze specialisten zijn stuk voor stuk ervaren ICT’ers met jarenlange ervaring in kantooromgevingen die minimaal beschikken over Microsoft MCSA/MSCE, VMWare, Hyper-V, Citrix en/of Cisco CCNA/CCDA certificaat.