Over ons

Slide Seven-Winds Datacenter-SevenWinds De ideale ICT-dienstverlener Slide ec-Portal Altijd volledig inzicht en controle over
de clouddiensten van ec-Solutions
Klik hier
Missie
Wij bieden u een specialistisch assortiment IT dienstverlening aan voor datacenter- en kantoorautomatisering, die organisaties de technische mogelijkheden geeft van een multinational.
Visie
Wij zien geen beperkingen. Wij geven de organisaties IT Empowerment. Flexibel en mobiel werken wordt steeds belangrijker, hiervoor heeft u IT oplossingen nodig die voor en met u werken. Klik hier voor meer.

IT is all about you!

De ICT-wereld is dynamisch als nooit tevoren. Met alle mogelijke nieuwe kansen van dien, maar ook met bedreigingen die we serieus moeten nemen. Voor het gemiddelde MKB-bedrijf zijn alle ontwikkelingen niet bij te houden. Het is teveel en te specialistisch om alles op de voet te volgen.

Maar je wilt toch optimaal profiteren van de mogelijkheden die IT je te bieden heeft. En dan graag afgestemd op jouw situatie, jouw onderneming. Maak dan kennis met Seven-Winds. We hebben sinds onze start in 2001 een meer dan solide klantenbasis opgebouwd en zijn al als geen ander in staat om IT-oplossingen aan te bieden die op het lijf van onze klanten geschreven zijn.
Hoe we dat doen? Door vooral goed te luisteren. Want daar begint het mee.
IT is immers all about you!

Onze Visie

Flexibel en mobiel werken wordt steeds belangrijker, hiervoor heeft u IT oplossingen nodig die voor en met u werken, en daarnaast aansluiten op wat u nodig heeft. Wij vertalen uw wensen naar een werkende, beheerbare en beheersbare oplossing Eerlijk en zonder franje. In de bloei van de technologische ontwikkelingen en de daarbij horende ingewikkelde termen, bieden wij duidelijke taal. Onze organisatie beschikt over diepgaande technische kennis en wij hebben een nauwe samenwerking met Microsoft.

Deze samenwerking uit zich in onze Microsoft Gold Partnership status en onze deelname in technische programma’s van Microsoft. Wij zijn daardoor in staat om op een creatieve manier om te gaan met diverse standaard pakketten, om deze zodoende samen voor u te laten werken. Wij willen organisaties meer flexibiliteit geven door middel van de Private / Public Cloud waarmee u meer in control van uw eigen organisatie bent.

Referenties

Wat zeggen onze relaties over Seven-Winds?