Visie

Flexibel en mobiel werken wordt steeds belangrijker, hiervoor heeft u IT oplossingen nodig die voor en met u werken, en daarnaast aansluiten op wat u nodig heeft. Wij vertalen uw wensen naar een werkende, beheerbare en beheersbare oplossing Eerlijk en zonder franje. In de bloei van de technologische ontwikkelingen en de daarbij horende ingewikkelde termen, bieden wij duidelijke taal.

Onze organisatie beschikt over diepgaande technische kennis en wij hebben een nauwe samenwerking met Microsoft. Deze samenwerking uit zich in onze Microsoft Gold Partnership status en onze deelname in technische programma’s van Microsoft. Wij zijn daardoor in staat om op een creatieve manier om te gaan met diverse standaard pakketten, om deze zodoende samen voor u te laten werken. In de toekomst willen wij organisaties meer flexibiliteit geven door middel van de Private Cloud, waarmee u meer in control van uw eigen organisatie bent.

Seven Winds gelooft in samenwerking, zowel met de klant als met andere specialisten in ons vakgebied. Wij zien geen beperkingen. Wij geven de organisaties IT Empowerment.

IT comes naturally!