Penetration tests

Penetration tests

Met boeven vang je boeven

Seven-Winds PT #1

Het klinkt wellicht wat onaardig, maar in de IT is het niet anders. Om ervoor te zorgen dat de ICT-beveiliging te allen tijde optimaal is, maken steeds meer bedrijven gebruik van zogenaamde ethische hackers. Specialisten die met dezelfde middelen en kennis als criminele hackers proberen om uw systeem binnen te dringen. Niet om data te stelen, wel om duidelijk te krijgen hoe effectief uw ICT-beveiliging nu werkelijk is in de praktijk. Ethische hackers komen op het moment dat je het niet verwacht en via kanalen die je niet verwacht. Ze zijn in staat om uw ogen te openen voor lekken in uw beveiliging.

Criminele hackers zitten nooit stil en zijn continue bezig om nieuwe manieren te ontwikkelen om bij u binnen te dringen. Daarom is een periodiek bezoek van een ethische hacker een absolute voorwaarde om ook op lange(re) termijn een gegarandeerd veilige ICT-omgeving te creëren.
Penetration test

Seven-Winds helpt u bij het uitvoeren van een penetration test voor uw organisatie. Op basis van onze jarenlange ervaring met organisaties uit diverse branches weten we waar valkuilen en onvolkomenheden zitten in de beveiliging. We kennen de markt van ethische hackers en selecteren daar de beste uit om te testen hoe de ICT-beveiliging van uw organisatie ervoor staat. Graag informeren we u nader over penetration tests. Wilt u meer informatie? Stuur dan een bericht via onderstaand formulier of neem telefonisch contact met ons op via 088 079 4637.

Cyber