Fysio- en ergotherapiepraktijk De Haere

Fysiotherapie- en ergotherapiepraktijk De Haere is een snelgroeiende organisatie met 14 locaties in Twente en Salland. De organisatie heeft 60 medewerkers in dienst waaronder 43 fysiotherapeuten en 5 ergotherapeuten.  De grote kracht van De Haere zit in de persoonlijke benadering. Want ondanks het feit dat de organisatie groot is, staat de persoonlijke aandacht centraal.

“Onze ontwikkeling is mede mogelijk geworden doordat we een innovatieve organisatie zijn. Zowel op vakinhoudelijk gebied, als op organisatorisch gebied. Daarbij is de inzet van ICT onontbeerlijk” aldus Kees Smelt, directeur van De Haere. “Door onze groei, die mede gerealiseerd is door overnames en samenwerking met andere praktijken, ontstond een situatie waarbij we met diverse systemen werkten die niet met elkaar communiceerden. Een onwenselijke situatie wanneer je veel tijd aan je patiënten wilt geven en de overgebleven tijd zo efficiënt mogelijk wilt inzetten voor administratieve zaken. We zijn daarom op zoek gegaan naar een ICT-partner die ons volledig kan ontzorgen. Bij deze zoektocht kwamen we Seven-Winds tegen en tot op heden maken ze het vertrouwen dat we ze hebben gegeven iedere keer weer waar.”

Kees Smelt: “Seven-Winds heeft inmiddels al diverse projecten binnen De Haere gerealiseerd, zowel op hardware- als softwaregebied. Bij alle projecten die ze voor ons hebben uitgevoerd, hebben ze iedere keer weer het vertrouwen dat we ze hebben gegeven waargemaakt. De Haere is mede door de toegevoegde waarde van Seven-Winds inmiddels één van de kwalitatief beste fysio- en ergotherapie praktijken in Nederland. Zij hebben het mogelijk gemaakt dat De Haere zich kan focussen op hetgeen we graag willen: onze patienten de maximale aandacht geven waardoor een snel herstel wordt gerealiseerd.”

In de whitepaper ‘Seven-Winds ontzorgt Fysio- en Ergotherapiepraktijk De Haere’ leest u meer over de succesvolle samenwerking en de projecten die Seven-Winds heeft gerealiseerd.