Fysio Plus Zwolle

“De samenwerking met Seven-Winds verliep van het begin af aan soepel. Het was al snel duidelijk dat Seven-Winds met dezelfde beleving en mentaliteit hun vak bedrijven als wij dat doen, en dat schept al snel een band”, aan het woord is Frank Gort, mede-eigenaar van en fysiotherapeut bij FysioPlus in Zwolle. FysioPlus is een fysiotherapiepraktijk met drie vestigingen in Zwolle met een compleet pakket aan fysiotherapiebehandelingen en diverse specialisaties. Zo hebben ze hun visie op het vak verwoord met het credo ‘Waar passie en een persoonlijke benadering samengaan!’, dat dit geen loze belofte is blijkt wel uit het succes van de praktijk.

“Medio 2015 zijn wij via een bevriende fysiotherapeut, met wie wij kennis en ervaring delen om de kwaliteit van onze diensten te optimaliseren, in contact gekomen met Seven-Winds. De ontwikkelingen in de ICT gaan razendsnel en we wilden graag beter gebruik maken van de mogelijkheden die de techniek ons biedt zodat we ons nog beter op ons vak kunnen focussen. Seven-Winds kwam hiervoor met een cloudoplossing die ze ‘werkplek uit de muur’ noemen. In feite komt het erop neer dat alle softwareprogramma’s die we hier gebruiken (Microsoft Office, Outlook, Fysioroadmap en Intramed) in de cloud draaien en ik op iedere locatie met alle mogelijke devices kan inloggen op ons systeem. Zo beschik ik altijd voor de meest recente informatie en heb ik overal inzicht in patiëntgegevens.” aldus Frank Gort. “Natuurlijk zag ik wel op tegen de migratie van ons oude naar het nieuwe systeem maar de overgang ging door een goede voorbereiding gelukkig zeer voorspoedig. Bij een migratie loop je altijd tegen kleine problemen aan maar deze werden snel en vakkundig door Seven-Winds opgelost. We beschikken nu over een up-to-date ICT-omgeving waar ik zelf voor een groot deel de regie over kan voeren en waar we altijd over actuele softwareversies beschikken. Het is bovendien een prettige gedachte dat ook de bijbehorende licenties altijd op orde zijn. Ik mag dan ook wel zeggen dat Seven-Winds ons compleet ontzorgt en dat tegen lagere kosten dan we gewend waren!”

Wanneer we Frank vragen om de samenwerking met Seven-Winds te beschrijven, zegt hij: “de mensen van Seven-Winds zijn niet de stereotype ICT-mensen. Geen snelle pakken, maar liefhebbers van het vak die op een pragmatische wijze werken, oplossingsgericht meedenken en vooral ‘down-to-earth’ zijn. Kortom, Seven-Winds is een partner waarmee FysioPlus Zwolle op een kwalitatieve wijze verder kan groeien.