Mactwin Security Solutions

Mactwin is misschien niet de grootste onderneming op het gebied van beveiliging, we zijn misschien wel één van onze beste. Vele bekende grote ondernemingen die te maken hebben met veiligheids-issues maken graag gebruik van de diensten van Mactwin.” Aan het woord is William de Ruijter, IT Infrastructuur Specialist. Hij is belast met het intern beheer van de IT-infrastructuur en begeleidt projecten ‘in het veld’. “Mactwin is een onderneming die zijn sporen op het gebied van beveiliging in de afgelopen 40 jaar heeft bewezen. We zijn sterk in het beveiligen van objecten en kunnen onze klanten adviseren vanaf het moment dat een gebouw wordt ontwikkeld tot aan een optimaal beveiligde omgeving in de dagelijkse praktijk. We verdiepen ons daartoe goed in de bedrijfsprocessen en omstandigheden van onze klanten en hanteren een gestructureerde projectaanpak. Zo garanderen we onze klanten snel een slimme en bewezen effectieve oplossing voor hun probleemstelling..”

William de Ruijter: “De kennismaking met Seven-Winds was tijdens onze zoektocht naar een veilige, degelijke oplossing voor het dataverkeer tussen diverse locaties waarmee we 24/7 in contact staan. We wilden een oplossing die passend is bij het niveau van onze eigen diensten maar ook een oplossing die in de dagelijkse praktijk eenvoudig schaalbaar is. De Sophos-oplossing waarmee Seven-Winds kwam, bleek het perfecte antwoord op deze wensen. We kunnen eenvoudigweg hardware op locatie plaatsen en via internet wordt de beveiligingssoftware verder geïnstalleerd waarmee veilige –geencrypte- communicatie tussen locaties wordt gerealiseerd. Natuurlijk liepen we bij de eerste installatie tegen wat problemen aan, maar Seven-Winds heeft zich vastgebeten in de klus waardoor we wel het gewenste resultaat bereikten. Inmiddels is de installatie op nieuwe locaties een routineklus geworden die in een zeer korte periode wordt gerealiseerd.”

Pro-actieve sparringpartner
“Na de eerste ervaringen met de beveiliging van dataverkeer, is de samenwerking met Seven-Winds verder gegroeid en heeft Seven-Winds onder andere zorg gedragen voor een update van de interne IT-infrastructuur. De ervaringen die we hebben opgedaan met Seven-Winds hebben ons geleerd dat we als ondernemingen uitstekend bij elkaar passen. Doordat de ondernemingen qua omvang en kwaliteitsbeleving vergelijkbaar zijn, komt Seven-Winds altijd met oplossingen die realistisch zijn zonder te beknibbelen op de kwaliteit. Een belangrijke andere ervaring is dat Seven-Winds geen dozenschuiver is. Ze hebben een holistische kijk op situaties waardoor er oplossingen worden geadviseerd die verder gaan dan ‘symptoombestrijding’. We durven gerust te stellen dat Seven-Winds een pro-actieve partner is die ons inspireert bij ons streven om de kwaliteit van onze producten en diensten continu te optimaliseren.” aldus William de Ruijter.