ec-Back-Up

Uw data veilig opgeslagen op Nederlandse servers

De hoeveelheid data die we dagelijks produceren neemt nog iedere dag toe. Net als de behoefte om deze data op iedere willekeurige plek en met alle mogelijk denkbare devices te kunnen benaderen. En dat natuurlijk op een wijze die compleet veilig is zodat alleen de mensen voor wie de data bestemd is, deze ook kunnen benaderen.

Seven-Winds speelt op deze behoefte in met online back-up mogelijkheden op gecertificeerde Nederlandse servers. Deze servers voldoen aan de hoogste beveiligings- en kwaliteitseisen waardoor ze voldoen aan de NEN 7510, ISO 27001 en de NICTIZ norm. Doordat ze onder de Nederlandse wetgeving vallen, komt u ook niet voor verrassingen te staan op juridische gebied.

De online back-up diensten van Seven-Winds zijn schaalbaar en volgen de ontwikkeling van uw onderneming. Zo beschikt u altijd over de benodigde opslagcapaciteit die bij uw onderneming past en geeft u nooit teveel uit aan opslag.

U wilt meer informatie over de online back-up diensten van Seven-Winds? Vul dan onderstaand formulier in of neem telefonisch contact met ons op: 088 079 4637.