FLEX

‘Werkplek uit de muur’

Een vaste werkplek is niet meer van deze tijd. Werknemers zijn flexibel en werken op momenten, plekken en locaties die hun het beste uitkomt en het meest efficiënt is voor organisaties. Om dit op een praktische, veilige en kosten efficiënte wijze in te vullen biedt Seven-Winds ‘FLEX’ aan.

Met FLEX wordt IT-beheer overzichtelijk doordat iedere medewerker een persoonlijke, virtuele desktop heeft die in samenspraak ingericht wordt door Seven-Winds. Het beheer van software, applicaties en data wordt centraal uitgevoerd en de data wordt opgeslagen op servers die voldoen aan diverse hoge veiligheidsnormen (NEN 7510, ISO 27001, NICTIZ). Het enige wat nodig is om aan de slag te gaan is een netwerkverbinding.

Zo wordt IT-beheer simpel en overzichtelijk. Ook de TCO zal met Seven-WInds Flexwork significant lager worden omdat er niet meer geïnvesteerd hoeft te worden in hard- en software, beheercapaciteit en specialistische ICT-kennis.

U wilt meer informatie over Seven-Winds FLEX? Vul dan onderstaand formulier in of neem telefonisch contact met ons op: 088 079 4637.