ICT Infrastructuur

Je zou het bijna vergeten, maar een feilloos functionerende ICT-infrastructuur is de basis voor het optimaal laten functioneren van organisaties. Ook op dit fundamentele gebied kan Seven-Winds uw organisatie vooruithelpen. Niet alleen met hardware. Sterker nog, voor Seven-Winds is hardware ondergeschikt aan de oplossing die voor uw organisatie de meeste toegevoegde waarde levert. We zijn geen ‘dozenschuivers’ maar bieden een totaaloplossing van analyse tot een compleet werkende omgeving. Dus voorzien van de juiste hardware – servers, storage, werkplekken, (draadloos) netwerk, back-up systemen – en voorzien van de voor u meest geschikte besturingssytemen en software.

Maar onze dienstverlening gaat verder. Vanzelfsprekend is beveiliging bij Seven-Winds een belangrijk onderdeel van onze oplossingen. Net als het aanbieden van oplossingen op het gebied van rechten en rechtenbeheer van de gebruikers. U wilt toch niet dat vertrouwelijke informatie gezien wordt door de verkeerde ogen?

Wat voor omvang uw organisatie ook heeft, we zijn altijd in staat een oplossing aan te bieden die aansluit bij uw behoefte. Van oplossingen voor organisaties met grote capaciteits- en opslagbehoefte in een datacenter tot een lokale oplossing met een eigen server.

Weten wat de beste ICT Infrastructuur oplossing voor u is?

Neem contact met ons op, onze ICT Infrastructuur specialisten vertellen u graag in een vrijblijvend gesprek hoe Seven-Winds voor uw organisatie een feilloos werkende infrastructuur realiseert. Bel (088) 079 4637.