Detachering

In de dynamische ICT-wereld is er continu behoefte aan specialistische kennis en moet er flexibel ingespeeld kunnen worden op de vraag naar capaciteit. Daarvoor biedt Seven-Winds aan haar klanten specialisten aan die op diverse niveaus en op diverse terreinen van ICT op tijdelijke basis -voor kortere en langere tijd- organisaties versterken. Zo zijn onze medewerkers onder andere actief bij:

Het oplossen van technische problemen en het implementeren van nieuwe techniek.

Denk hierbij aan vraagstukken die te maken hebben met feilloos draaiende ICT-infrastructuur  (netwerken – zowel bedraad als draadloos, servers, storage, software, etc.) als vraagstukken die te maken hebben met implementatie van nieuwe techniek in een bestaande omgeving. De grote kracht van onze specialisten is daarbij dat ze een brede scoop hebben bij de benadering van uw situatie en deze koppelen aan hun specialistische kennis van de verschillende onderdelen. Hierdoor wordt op een holostische wijze uw probleem aangevlogen waardoor een totaaloplossing kan worden gegarandeerd.

Projectmanagement

ICT-projecten kunnen tijdrovend, specialistisch en veelomvattend zijn en daarmee een inbreuk doen op de ‘normale’ bedrijfsvoering. Om er voor te zorgen dat de impact niet al te groot wordt, heeft Seven-Winds ervaren projectmanagers die er voor zorgen dat ICT-projecten op een efficiënte en effectieve wijze worden gerealiseerd. Planning, controle, beschikbaarheid van kennis en capaciteit en beheersing van de processen zijn daarbij een belangrijke facetten.

Onze specialisten zijn stuk voor stuk ervaren ICT’ers met jarenlange ervaring in kantooromgevingen die minimaal beschikken over Microsoft MCSA/MSCE, VMWare, Hyper-V, Citrix en/of Cisco CCNA/CCDA certificaat.

Weten hoe u uw ICT-project snel en met minimale impact voor uw organisatie realiseert?

Neem dan contact met ons op (088) 079 4637. We informeren u graag over de detacheringsmogelijkheden van Seven-Winds.