Windows 10 upgrade

Upgrade uw PC tot 29 juli a.s. gratis naar Windows 10

Op 29 juli a.s. vervalt de mogelijkheid om uw Windows 7 Home en Pro* of 8.1 versie* gratis te upgraden naar Windows 10. We hebben gemerkt dat relatief veel gebruikers nog geen gebruik hebben gemaakt van deze mogelijkheid. En dat is jammer want Windows 10 biedt vele voordelen ten opzichte van Windows 7 en 8.1 zoals:

 1. Windows 10 wordt tot 14 oktober 2025 up to date gehouden – Microsoft belooft Windows 10  tot 14 oktober 2025 zonder bijkomende kosten te voorzien van patches én functionele verbeteringen. Dat betekent dat je 10 jaar lang gebruik kunt blijven maken van een up-to-date besturingssysteem en dat het niet na verloop van tijd gaat kriebelen dat je systeem ouderwets aan het worden is. Het apparaat waarop je het gebruikt zal eerder ter ziele zijn dan je kopie van Windows-10.
 2. Windows 10 start veel sneller op dan Windows 7 – Windows 10 start veel sneller op dan Windows 7. Dat voordeel hebben gebruikers van Windows 8.1 niet, maar Windows 8.1 heeft natuurlijk relatief weinig gebruikers.
 3. Windows 10 heeft een sterk verbeterde beveiliging – Microsoft heeft de beveiligde opstartfunctie in Windows 8 nog verbeterd; je kunt Secure Boot nu zo instellen dat de verplichting om bij het opstarten alleen code toe te staan die door Microsoft of de pc-leverancier getekend is, niet omzeild kan worden.
  In de vorm van Passport introduceert Windows 10 een methode om veilig in te loggen op websites zonder dat er wachtwoorden hoeven te worden gewisseld; verificatie dat je het apparaat in je bezit hebt via invoeren van een pin of biometrische identificatie volstaat. Dat maakt niet alleen het onthouden van wachtwoorden overbodig, het voorkomt ook dat je wachtwoord wordt buitgemaakt bij een hack van een website die je regelmatig bezoekt. Althans, wanneer de website-uitbater Passport ondersteunt.
  Met Windows Hello introduceert Microsoft biometrische authenticatie voor het ontsluiten van je apparatuur. Dat kan via gezichtsherkenning of een vingerafdrukherkenner. Dat vergt wel speciale hardware die op de meeste bestaande systemen niet aanwezig zal zijn.
 4. Windows 10 wordt geleverd met een nieuwe webbrowser –Edge- die veel beter presteert dan de oude Internet Explorer – Eerste testen tonen aan dat Edge goed presteert, vele malen beter dan Internet Explorer. Microsofts nieuwe browser evenaart de concurrentie of troeft deze zelfs af waar het gaat om de verwerking van JavaScripts. Edge is daarnaast veel veiliger dan Internet Explorer.
 5. Windows 10 wordt geleverd met spraakassistent Cortana die een nieuwe standaard zet – De recensies zijn lovend over de kwaliteit, met name ook op het vlak van de integratie met het besturingssysteem. Qua ontwikkeling ligt Cortana voor op Apples Siri en Google Now. Een Nederlandse versie verschijnt binnenkort.
 6. Windows 10 is één besturingssysteem voor alle apparaten – Windows 10 werkt in essentie op de verschillende platformen hetzelfde, en dat maakt het makkelijker om met verschillende apparaten te werken. Dankzij Continuum schakelt Windows 10 daarbij automatisch over op de gewenste modus. Bij een twee-in-één werkt Windows 10 automatisch met aanraakscherm, als er geen muis en toetsenbord aanwezig zijn. De lay-out van het scherm wordt automatisch aangepast om de vinger-bediening te vereenvoudigen. Het startscherm en apps starten dan in een volledig scherm. Detecteert Windows 10 een toetsenbord en muis, dan krijgt de gebruiker een pop-up met de vraag of hij in desktop-modus wil werken. Haal je muis en toetsenbord weg, dan krijg je de keus om  voor de tablet-modus gaan.
 7. Windows 10 laat je computer eenvoudig samenwerken met je iOS of Android device – Met de phone companion-app maakt Windows 10 het heel eenvoudig om je iOS- of Android-apparaat te koppelen aan je Windows 10-apparaat.
 8. Windows 10 creëert eenvoudig virtuele desktops met een klik op de taakbalk – Het kan heel handig zijn om tussen verschillende werkbladen te schakelen; het lijkt dan net of je systeem meer schermen heeft, zonder dat je die schermen fysiek op je bureau hoeft te hebben staan. Windows 10 biedt die mogelijkheid met een klik of druk op de taakbalk.
 9. Windows 10 biedt sterk verbeterde apps – De Windows-apps zijn over de hele linie verbeterd ten opzichte van Windows 8. De functies zijn toegankelijker gemaakt, en de vensters waarin ze openen zijn nu ook qua vorm aan te passen. Met name over de verbeteringen in mail, de agendafunctie en Maps zijn recensenten te spreken.
 10. En tenslotte: Windows 10 is gratis!! Wie Windows 7 Home en Pro* of 8.1 versie* heeft, kan gratis overstappen. Voor gebruikers van Windows 7 enterprise is de overstap ook mogelijk maar in principe niet gratis.

Wanneer u nog geen gebruik heeft gemaakt van de mogelijkheid om uw systeem gratis te upgraden naar Windows 10 doe dat dan zo snel mogelijk en profiteer van de vele voordelen van Windows 10.

Wij helpen u graag

We kunnen het ons goed voorstellen dat u opziet tegen het zelf upgraden van uw systeem. Daarom heeft Seven-Winds een speciale aanbieding voor u. Wij installeren Windows 10 vanaf €50,- (excl. BTW) per computer**.

Wanneer u zonder zorgen wilt genieten van de voordelen van Windows 10 maak dan gebruik van dit unieke aanbod. Neem contact op met onze specialisten via (088) 079 4637 of via onderstaand contactformulier.

[ninja_forms id=1]

 

* informeer bij één van onze specialisten naar de exacte voorwaarden van Windows
** vraag om een persoonlijke offerte bij één van onze adviseurs.