Over ons

Al meer dan 10 jaar is Seven-Winds een open en eerlijk IT-bedrijf dat met de klant meedenkt en een solide klantenbasis heeft. Een goede relatie met onze klanten is erg belangrijk, en wij werken dan ook graag proactief mee aan IT-vraagstukken binnen een bedrijf. Onze kernwoorden zijn laagdrempeligheid, korte lijnen en realistisch, voor een goede prijs.

Het begon in 1998, toen de vier oprichters elkaar leerde kennen. We werkten bij dezelfde werkgever en hadden allemaal een ideaalbeeld van hoe een ICT-dienstverlener eruit zou horen te zien. Het duurde uiteindelijk tot 2001 voordat we de stoute schoenen durfden aan te trekken.

In dat jaar begonnen we samen een nieuw bedrijf, gebaseerd op onze eigen idealen. Een daarvan was dat iedere oprichter zijn eigen windrichting meegeeft aan het bedrijf en op alle zeven continenten zou kunnen opereren. Vandaar de naam Seven-Winds.

Het idee was om enterprise-kennis beschikbaar te stellen aan kleine bedrijven, om eigenlijk alle kleine bedrijven als één grote enterprise te zien. De doelgroep is daarom ook altijd het mkb geweest.