Wifi

EC-WIFI

Met ec-WiFi overal, snel en veilig toegang tot uw netwerk

finger-wifi

ec-WiFi is een service. U hoeft dus niet te investeren in hardware, specialistische kennis en capaciteit. Het enige wat u hoeft te doen, is gebruik maken van de mogelijkheden van draadloos internet.

Draadloze netwerken zijn niet meer weg te denken. Met de groei van het aantal devices per persoon zijn ze echter soms een bron van ergernis. Want waar in het verleden een eenvoudige draadloze router voldoende was om aan de behoefte aan netwerk toegang te voldoen, is er door de groei van het aantal draadloze devices per persoon nu vaak sprake van onwenselijke trage verbinding met netwerken. Om aan deze situatie een einde te maken heeft Seven-Winds: ec-WiFi.

Overal, snel en veilig WiFi

Met ec-WiFi van Seven-Winds geeft u het beheer en onderhoud van uw wifi-points in handen van Seven-Winds. Door het draadloze dataverkeer binnen een organisatie te monitoren zorgen wij ervoor dat de toegang tot uw netwerk overal snel en veilig kan plaatsvinden, zonder opstoppingen en lange wachttijden. En omdat wij zicht hebben op de bandbreedtebehoefte op de verschillende wifi-points kunnen wij snel schakelen indien er substantieel behoefte is aan meer bandbreedte. Indien noodzakelijk zullen er dan wifi-points met meer capaciteit worden geplaatst.

Afb. ec-Wifi2