Infrastructure

ICT INFRASTRUCTUUR

Totaaloplossing van analyse tot een compleet werkende omgeving

Seven-Winds ICT INFRASTRUCTUUR #1
Je zou het bijna vergeten, maar een feilloos functionerende ICT-infrastructuur is de basis voor het optimaal laten functioneren van organisaties. Ook op dit fundamentele gebied kan Seven-Winds uw organisatie vooruithelpen. Niet alleen met hardware. Sterker nog, voor Seven-Winds is hardware ondergeschikt aan de oplossing die voor uw organisatie de meeste toegevoegde waarde levert.

Totaaloplossingen

We zijn geen ‘dozenschuivers’ maar bieden een totaaloplossing van analyse tot een compleet werkende omgeving. Dus voorzien van de juiste hardware – servers, storage, werkplekken, (draadloos) netwerk, back-up systemen – en voorzien van de voor u meest geschikte besturingssytemen en software.

Maar onze dienstverlening gaat verder. Vanzelfsprekend is beveiliging bij Seven-Winds een belangrijk onderdeel van onze oplossingen. Net als het aanbieden van oplossingen op het gebied van rechten en rechtenbeheer van de gebruikers. U wilt toch niet dat vertrouwelijke informatie gezien wordt door de verkeerde ogen?

Wat voor omvang uw organisatie ook heeft, we zijn altijd in staat een oplossing aan te bieden die aansluit bij uw behoefte. Van oplossingen voor organisaties met grote capaciteits- en opslagbehoefte in een datacenter tot een lokale oplossing met een eigen server.

Een feilloos functionerende ICT-infrastructuur is de basis voor het optimaal laten functioneren van organisaties.
Seven-Winds ICT INFRASTRUCTUUR #2