Zakelijk

Zakelijke en financiële oplossingen

Seven-Winds Zakelijk #1
In zakelijke dienstverlening speelt ICT inmiddels al vele decennia een niet weg te denken rol in bedrijfsprocessen. Een goed functionerende ICT-omgeving is dan ook cruciaal voor het realiseren van het gewenste dienstverleningsniveau.

Seven-Winds realiseert zich dat als geen ander en heeft speciaal voor deze markt diverse oplossingen beschikbaar waarmee ondernemingen zich volledig kunnen focussen op hun core business en ICT de ondersteuning biedt waarvoor het ooit bedacht is. Wat kunt u van ons verwachten?

Schaalbare oplossingen zorgen voor een flexibele organisatie.

De ICT-oplossingen van Seven-Winds bewegen mee met de ontwikkeling van een organisatie. Dit doen we door gebruik te maken van cloud-gebaseerde werkplekken waardoor het relatief eenvoudig is om capaciteit op of af te schalen. Nieuwe medewerkers kunnen hierdoor zonder veel poespas snel aan de slag. U heeft dus altijd een ICT-infrastructuur die precies aansluit bij uw ondernemingsomvang.

Seven-Winds Zakelijk #2
Seven-Winds Zakelijk #3

Veilig werken als uitgangspunt voor een ongestoord proces.

Hackers vormen een steeds groter wordende bedreiging voor ondernemingen waarvan de werknemers een hybride werkplek hebben en gebruik maken van diverse devices. Voor Seven-Winds staat veiligheid van een netwerk dan ook hoog in het vaandel. Onze specialisten maken gebruik van de meest geavanceerde beveiligingstechnieken om een netwerk te beschermen tegen ongewenste indringers. Met onze oplossingen bent u er verzekerd van dat de gegevens van u en uw relaties niet in verkeerde handen komen en medewerkers altijd bij de informatie kunnen die ze nodig hebben om de service te verlenen waar klanten om vragen.

Gemak dient de mens,

juist met ICT

De oplossingen van Seven-Winds zijn bedoeld om het werk te vergemakkelijken. Bij ons daarom geen overbodige, verstorende functionaliteiten en gadgets maar wel functionele oplossingen waardoor gebruikers alleen maar het gemak van ICT ervaren. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een single sign-on aanmeldmogelijkheid om gebruik te kunnen maken van standaard software zoals Exact, AFAS, Unit4 of Sales Force. De ICT-oplossingen van Seven-Winds zorgen ervoor dat medewerkers iedere dag weer met veel plezier hun device opstarten.

Seven-Winds Zakelijk #4