Overheid

Oplossingen voor de overheid.

Seven-Winds Overheid #1
In lijn met de maatschappelijke ontwikkelingen biedt de overheid ook steeds meer producten en diensten op digitale wijze aan. Of het daarbij gaat om het aanvragen van bijvoorbeeld vergunningen of het online maken van afspraken, burgers verwachten van overheden op ieder niveau dat ze net zo makkelijk en goed bereikbaar zijn als commerciële organisaties.

Daarnaast worden de processen binnen de overheidsorganisaties steeds meer ondersteund met behulp van ICT-oplossingen. Seven-Winds weet wat er speelt binnen de overheid en heeft speciaal voor ambtenaren diverse producten en diensten ontwikkeld die inspelen op de behoefte van de moderne burger en ambtelijke organisatie.

Het nieuwe werken, ook in een ambtelijke organisatie, maar dan wel graag veilig.

Werken waar en wanneer je wilt. Ook bij de overheid is ‘het nieuwe werken’ al lang niet meer zo heel nieuw. Medewerkers gebruiken een grote verscheidenheid aan devices en loggen in op de plek waar ze dat zelf het beste uitkomt, op het moment dat ze dat het beste uitkomt. Dat vraagt om een ICT-infrastructuur die zowel flexibel als veilig is. Seven-Winds heeft hierop passende antwoorden met oplossingen die voldoen aan diverse veiligheidsnormen zoals bijvoorbeeld ISO-27001, NEN-7510 en de rapportagestandaard ISAE3402. Onze oplossingen sluiten bovendien moeiteloos aan bij overkoepelende ICT-projecten waarmee de digitale dienstverlening aan de burgers wordt verbeterd. Wat de ontwikkelingen ook mogen zijn, Seven-Winds zorgt ervoor dat organisaties snel kunnen inspelen op nieuwe ontwikkelingen op het gebied van ICT.

Seven-Winds Overheid #2
Seven-Winds Overheid #3

Seven-Winds ontzorgt.

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van ICT-ondersteuning aan de overheid weten we precies hoe we kunnen helpen bij het optimaal inzetten van ICT bij processen binnen overheidsorganisaties. We creëren een situatie waarbij ICT-medewerkers zich kunnen focussen op specialistische vraagstukken binnen een organisatie zonder zich zorgen te hoeven maken voor de dagelijkse gang van zaken. Vanzelfsprekend speelt een goed beveiligd netwerk hierbij een cruciale rol.