(para)medisch

(para)Medische oplossingen.

Als er één werkveld is waarin in de laatste jaren een sterke toename van ICT-oplossingen is geweest, dan is het wel de (para) medische zorg.
Seven-Winds Medisch #1
De zorgkwaliteit krijgt een boost doordat specialisten en zorgmedewerkers altijd en overal kunnen beschikken over relevante en actuele informatie over hun patiënten. Lab-gegevens, beelden van de röntgenafdeling, onderzoeksresultaten van medisch specialisten en ga zo maar door, komen samen in een patiëntdossier op basis waarvan de best mogelijke zorg verleend wordt. Het samenbrengen van informatie uit de systemen van de verschillende afdelingen is geen sinecure en vraagt om specialisten die weten waar ze het over hebben. Seven-Winds heeft die specialisten.
Zekerheid gewaarborgd door de juiste certificeringen
Medische gegevens is zeer gevoelige informatie die onder geen beding in verkeerde handen mag vallen. Seven-Winds werkt daarom volgens de strenge NEN en ISO27001 richtlijnen waarmee een optimale beveiliging is gewaarborgd. De Nederlandse datacenters en de ICT-beheerorganisatie waarvan we gebruik maken, zijn volgens deze strenge normen gecertificeerd en worden regelmatig getoetst. Maar ook de dataverbindingen waarvan we gebruik maken om gegevens uit te wisselen voldoen aan de strengste veiligheidsnormen. En om er zeker van te zijn dat patiënten altijd de juiste zorg krijgen, bieden we 24/7/365 ondersteuning.
Ruim baan voor ontwikkeling van nieuwe toepassingen
De ICT-oplossingen van Seven-Winds voor de (para) medische zorg bieden de zekerheid van een gegarandeerde beschikbaarheid. ICT-specialisten binnen medische organisaties hoeven zich daarom niet bezig te houden met het up-and-running houden van systemen, maar kunnen zich focussen op het verder verbeteren van het zorgproces en het bieden van functionele ondersteuning. Zo krijgen ze de tijd en ruimte om hun vakkennis in te zetten voor bijvoorbeeld het verder ontwikkelen van zorg op afstand.
Seven-Winds Medisch #2
Bij het ontwikkelen van oplossingen proberen we altijd kosten te besparen door slim gebruik te maken van licentiemodellen en het combineren van verschillende ICT-modellen. Daarbij hanteren we als het mogelijk is een hybride model waarbij nog niet afgeschreven ICT-voorzieningen op eigen locatie langzaam gemigreerd worden naar een platform in de cloud waarop relevante SaaS-oplossingen worden toegepast. Op deze wijze weten we op een efficiënte manier een maximaal rendement voor een zorginstelling te realiseren.

Onze expertise staat tot uw beschikking.

We vinden het belangrijk om periodiek met onze klanten in gesprek te gaan om de technologische ontwikkelingen te bespreken zodat we te allen tijde de best mogelijke oplossing voor een ontwikkelende organisatie kunnen bieden. We gaan graag het gesprek aan met diverse stakeholders binnen een organisatie op ieder niveau. We vinden het onze taak om ervoor te zorgen dat de beste zorg geleverd wordt aan de hand van de best mogelijke ICT-oplossing.

Seven-Winds Medisch #3