Industrie

Oplossingen voor de industrie.

industrie2
In industriële en technische omgevingen wordt het verschil gemaakt door de details. Een feilloos werkende ICT-omgeving draagt hier voor een belangrijk deel aan bij. Seven-Winds kent de markt en weet ook welke eisen er gesteld worden aan ICT-oplossingen.

Daarbij gaat het niet alleen om oplossingen in de office-omgeving maar ook om procesautomatisering en de koppeling van systemen. Niet te onderschatten onderliggende bedreiging is hierbij de veiligheid van een netwerk. Wanneer hackers zich toegang weten te verschaffen tot het netwerk zijn de gevolgen niet te overzien.

Automatiseren, registreren en analyseren van processen. Je doet het met Seven-Winds.

In de Industrie & Techniek zijn steeds meer processen geautomatiseerd. Dit betekent dat er steeds meer data beschikbaar is met betrekking tot het verloop en de output van processen. Seven-Winds helpt om deze gegevens te genereren met specifieke procesautomatiserings-oplossingen, maar ook bij het verwerken van deze data in ICT-oplossingen waarmee analyses uitgevoerd kunnen worden. Vanzelfsprekend adviseren we daarbij ook als het gaat om de noodzakelijke hardware en netwerkapparatuur waarmee het mogelijk is om data vanuit de diverse afdelingen en locaties beschikbaar te maken.

industrie3
Aangezien er in de Industrie & Techniek veel wordt samengewerkt met ketenpartners, is het delen van relevante informatie zeer belangrijk. Seven-Winds zorgt ervoor dat alle partners in de keten over de informatie beschikken die noodzakelijk is voor het realiseren van producten die het verschil maken.
Seven-Winds Industrie #1

Veiligheid voor alles.

In de Industrie & Techniek staat veiligheid hoog in het vaandel. De werkzaamheden zijn vaak niet van gevaar ontbloot. Voor Seven-WInds geldt hetzelfde, maar dan als het gaat om de veiligheid van uw data. Hackers zijn er continu op uit om in te breken in netwerken en uw ICT-omgeving te gijzelen. We zien het als een zeer belangrijke taak om te voorkomen dat u dat niet overkomt. Onze beveiligingsspecialisten maken daarom gebruik van de meest geavanceerde technieken om dit te voorkomen.